asdf

Ez a film tele van varázslattal

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: IC Press
A Téli mese igazi sztárparádéval kényezteti a meghatódni és izgulni vágyókat. A szerelemtől halhatatlanná váló hősei között ott van Colin Farrell, Jennifer Connelly és Russell Crowe is.

Van a filmben még valaki, akiről kevesebb szó esik, pedig megérdemli a figyelmet: Eva Marie-Saint igazi filmes legenda. A 89 éves színésznő 1955-ben kapott Oscar-díjat az azóta klasszikussá vált Kazan-film, a Rakparton-ért, és ő volt Cary Grant partnere az Észak-Északnyugat-ban is.

Eva Marie-Saint

Legutóbb a 2006-os Superman-filmben játszott, de a fantasztikus kollégák és Akiva Goldsman író/rendező meggyőzte, hogy a Téli mese kedvéért függessze fel kicsit a nyugdíjas életet.– Hollywood nem Anglia, itt az idős nők ritkán kapnak szerepet – panaszkodott a New York-i gálapremieren a színésznő, aki húsz évet nyugodtan letagadhatna. – Ott Maggie Smith vagy Judi Dench tele van munkával, nálunk az öregeknek alig jut lehetőség. Én viszont játszani akarok. Méghozzá nem haldoklókat, hanem erős, egészséges, csak éppen öreg embereket. A Téli mesé-t is azért szeretem, mert tele van varázslattal, és nem érdekli az időt. A sztori szerint Colin Farrell és én egyidősek vagyunk… amikor ezt megtudtam, már bele is szerettem a forgatókönyvbe.

Téli mese - hazai bemutató: február 13.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon