asdf

EXKLUZÍV: Radics Gigi így szinkronizálja Zendaya-t!

Szeptember 27-én kerül a hazai mozikba a Gru és az Őrült, dilis szerelem íróinak valamint a LEGO-filmek producereinek vicces animációs filmje, az Apróláb!
A film alkotói csupa sztárt hívtak eredeti hangnak, hogy ezzel is mutassák, milyen magasra céloznak a művükkel. A jetik között terjedő – egy az apró, hátizsákkal közlekedő, rémisztő lényről szóló – legenda nyomába eredő főhősnek Channing Tatum kölcsönzi a hangját, de Danny DeVito, James Corden, Gina Rodriguez és Zendaya is szerepet kapott mellette.
A magyar változat készítői nem akartak lemaradni: sőt, úgy tűnik, állják a versenyt. Az Apróláb Wonderful Life című betétdalát ugyanis hazánk egyik legjobb énekesnője Radics Gigi énekelte fel, Bolba Tamás zenei rendező irányítása mellett. 
radics_gigi_aprolab_szinkron01
Ott jártunk az animációs film zenei szinkronfelvételén, ahol a bájos énekesnő Zendaya hangját "magyarosította", így a Meechee nevű, nagy, szőrös lény bőrébe bújhatott és és az ő szájmozgásához igazodva énekelhetett a jetik csodálatos életéről. Nézzétek meg a végeredményt, íme:
Megosztás facebookon