asdf

EXKLUZÍV: Lola így szinkronizál a Bébi Úr-ban!

Április 13-án kiderül ki az igazi főnök a családban, ugyanis a Dreamworks legújabb animációs filmjének középpontjában egy dumagép öltönyös baba áll, aki miatt megváltoznak az otthoni viszonyok. Ebben a vicces családi filmben kapott egy aprócska szinkron szerepet Lola is.

A történet szerint a hétéves Tim kistesója megérkezik az idilli családba. A jövevény nem mindennapos figura, hiszen taxival jön, öltönyt visel meg diplomatatáskát hord magával, és be nem áll a szája – el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt – és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában. A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

lola_szinkron_bébiúrAz animációs film szinkronfelvételén járt a MoziStar stábja, ahol Lola a Bébi Úr egyik szereplőjének hangját kölcsönözte. Az énekesnőnek nem volt ismeretlen a szinkronizálás, de mesében most először kapott szinkron szerepet. Nézzétek meg a végeredményt, íme:

Bébi úr/Boss Baby - Hazai bemutató: 2017. április 13.

Megosztás facebookon