asdf

Emma Stone így tanította twitterezni Woody Allen-t

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: FreemanFilm
Woody Allen amennyire imádja a skandináv filmeket, annyira vonzódik a nagy filozófusok világához. Legújabb filmjében, az Abszurd alak-ban története középpontjába egy filozófiaprofesszort helyezett, aki egyszerre két nő romantikus fantáziáját is beindítja.

Joaquin Phoenix, Emma Stone és Parker Posey főszereplésével készült vígjáték meglepő fordulatokat is tartogat, ugyanis a prof egy olyan döntésre szánja el magát, amitől fenekestől felfordul addigi élete és ismét élvezni kezdi az apró örömöket is.emma-stone-woody-allenEmma Stone és Jaoquin Phoenix is nagyon élvezte a New York-i rendező 45. filmjének forgatását. Emma egy showműsorban, miközben arról sztorizgatott, milyen remek volt ismét együtt dolgozni Woody Alennel, azt is elárulta, hogy a forgatási szünetben egyszer arra kérte a rendező, mesélje el neki mire való a Twitter. „Próbáltam elmagyarázni, hogy 140 karaktert írhatsz, és a lényeg, hogy valami figyelemfelkeltő legyen. Említettem neki Joyce Carol Oats írónőt, aki egy nagyon frappáns szöveget írt ki valamelyik nap a Twitter oldalára, ami így hangzott: ’A komédia nem más mint tragédia plusz idő.’emma-stone-woody-allen00A műsorvezető erre kíváncsian felkapta a fejét, hogy vajon mit válaszolt Woody Allen. „Kiderült, hogy az egyetlen példa, amit felhoztam az a saját idézete volt, ami a ’Bűnök és vétkek’ filmjében többször elhangzott. És aztán hozzátette, hogy ez a Twitter dolog valóban nagyon vicces, és már érti a lényeget. Szerintem neki is twitterelnie kéne. Ott az a rengeteg frappáns és megunhatatlan idézet. Imádná a közönség!”

A sokoldalú rendező legújabb filmjében is megcsillogtatja utánozhatatlan humorát, és a rajongók biztosan találnak majd újabb twitterelhető, posztolható idézetet is, amit most olyan zseniális sztárok szájába adott, mint Emma Stone és Joaquin Phoenix. Az ABSZURD ALAK már a mozikban.

Megosztás facebookon