asdf

Emma Roberts két teljes napig bugyiban forgatott

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Julia Roberts gyönyörű unokahúga, Emma Roberts ezúttal az ifjabbik Franco testvérrel, a Szemfényvesztők–széria nagypályás kártyazsonglőrével, Dave Franco-val keveredik egy online játék, az Idegpálya durva útvesztőjébe.

A páros a pénzjutalom és a hírnév reményében egyre durvább feladatokat teljesít, miközben telefonjukkal élőben közvetítik az eseményeket. A látványos, trendi thriller a két színészt is kisebb-nagyobb kihívások elé állította. Bár Emma nagyon magabiztosan mozog a kamerák előtt, hisz már 10 éves kora óta forgat, azért ahhoz neki is le kellett küzdenie a gátlásait, hogy fehérneműben rohangáljon a teljes stáb előtt. Az Idegpálya nézői azt a feladatot adják Emmának és Davenek, hogy jussanak ki egy áruházból adott idő alatt.

emma_roberts_idegpálya„Kb. csak 2 percig látszunk Davvel a filmben ruhátlanul, de ezt a jelenetet két napig forgattuk. Két teljes nap bugyiban a stáb előtt. El tudják képzelni? Az első pár órában elég cikinek éreztem a szitut, de aztán elképzeltem, hogy mindenki más is bugyiban és melltartóban rohangál körülöttem. Ez hatott! Onnantól kezdve már buli volt az egész. ” – mesélte a színésznő. Emma egyébként nagyon bevállalósnak tartja magát, és mikor megkérdezték egy interjú alatt, hogy Játékos vagy Néző lenne az Idegpálya játékában, egyből rávágta, hogy mindenképpen játékos lenne.

„Imádok a barátaimmal Felelsz vagy merszt játszani. Talán még a „csókolózás egy vadidegennel” feladatot is bevállalnám, mint a filmben, de csak akkor, ha van olyan jóképű a srác, mint Dave Franco.”

És hogy még milyen durva és lehetetlennek tűnő kihívásokkal kell szembenéznie a két fiatal sztárnak, az csütörtökön kiderül a mozikban.   

Megosztás facebookon