asdf

Emily Blunt-nak a legsötétebb oldalát kellett előhoznia

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Kedden este Londonban megtartották Paula Hawkins bestselleréből készült sokkoló thriller, A lány a vonaton világpremierjét, ahol stílusosan a vörös szőnyeg helyett vasúti síneken fotózták az eseményen résztvevő sztárokat – többek között Emily Blunt-ot, Luke Evans-t, Rebecca Ferguson-t, Haley Bennett-tet, a film rendezőjét, Tate Taylor-t és az írónőt, Paula Hawkins-t. A vendégek a vonatjegyeik felmutatásával foglalhatták el helyeiket az Odeon mozitermében.

A londoni születésű Emily-t hatalmas ovációval fogadták a rajongók, a premierre testvére Felicity Blunt és sógora Stanley Tucci is elkísérték. A Golden Globe-díjas színésznő ezúttal egy kétségbeesett, alkoholista nőt kelt életre, aki teljesen összeomlik miután a férje (Justin Theroux) elhagyja. Megrögzötten figyeli egy látszólag tökéletes kapcsolatban élő pár hétköznapjait a vonat ablakából, és közben egy rejtélyes gyilkosságba is belekeveredik. A film cselekménye három nő (Rachel – Emily Blunt, Anna – Rebecca Ferguson és Megan – Haley Bennett) szemszögén keresztül bontakozik ki a nézők előtt.

lány-a-vonaton-premier04

lány-a-vonaton-premier03

„Kellenek az ilyen történetek, amiben a nők határozott és komplikált, ugyanakkor sebezhető karakterekként tűnnek fel.”- mesélte Emily Blunt A lány a vonaton premierjén, aki korábban egyik interjújában azt is elárulta, nagy kihívás volt számára egy ennyire megtört karaktert eljátszania. „Ez egy olyan szerep, amiben a legőszintébben kellett előhoznom a legsötétebb oldalamat. Nem volt könnyű feladat napról napra, ráadásul terhesen, eljátszanom az őrület határán lavírozó Rachelt. ”

lány-a-vonaton-premier02

Paula Hawkins írónő az aggódó rajongókat is megnyugtatta, akik már jó ideje azzal bombázzák őt, hogy szerintük Emily Blunt túl szép Rachel szerepére. „Igen, Emily valóban szebb, mint Rachel. De Rachel önutálatát tökéletesen visszaadja Emily a filmben. Ami pedig a külsőségeket illeti...a sminkesek nagyon jó munkát végeztek, kihozták Emily legrondább oldalát. Senki nem fog csalódni benne.”

lány-a-vonaton-premier05

És hogy milyen sokkoló és felkavaró eseményekbe keveredik bele Emily Blunt A lány a vonaton történetében az október 6-án minden könyv-, és mozirajongó számára kiderül a mozikban.

Megosztás facebookon