asdf

Élőben közvetíti a Duna TV az idei Oscar díjátadót!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: mediaklikk
Az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia idén 88. alkalommal osztja ki az Oscar-díjakat a filmes szakma legjobbjainak, 24 kategóriában. A Hollywood-i Dolby Színházban megrendezett gálát élőben követhetik végig a magyar nézők a Duna közszolgálati csatorna műsorán február 29-re virradóra.

Az idei Oscar-gála különösen nagy jelentőségű, hiszen 27 év után ismét szerepel magyar film a jelöltek között - Nemes Jeles László Saul fia című alkotását a Legjobb idegen nyelvű film kategóriában jelölték.

oscars16

2016. február 28-án 22:05-kor az Oscar-díjas Szemekbe zárt titkok című filmmel veszi kezdetét az Oscar-éjszakája a Duna Televízión. A film után 00:20-tól felvezető műsorral indítjuk az Oscar-díjátadóhoz szorosan kapcsolódó műsorfolyamot, 01:00-kor élőben kapcsolják a vörös szőnyeges bevonulást, 02:30-kor pedig kezdetét veszi a gála. Az est háziasszonya a Balatoni Nyárból ismert Kraszkó Zita lesz, hozzá csatlakozik szakértőként Dudás Viktor, az MTVA főtanácsadója és Szöllőskei Gábor, filmkritikus. A Duna közszolgálati csatornán magyar nyelvű szinkrontolmács közreműködésével, a Duna HD adón pedig eredeti nyelven követhetik nyomon a nézők az Oscar-gála történéseit.

A díjátadót az érdeklődők online is követhetik a http://www.mediaklikk.hu/oscar oldalon, ahova már a gála előtt is érdemes lesz ellátogatni, hiszen minden nap újabb érdekes kulisszatitkokra derül fény.

OSCAR 2016 Jelöltek itt!

Megosztás facebookon