asdf

Elisabeth Moss megszenvedte A láthatatlan ember forgatását

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
A szolgálólány meséje sztárja legújabb filmjéről, A láthatatlan ember című thriller forgatásáról mesélt, amit nagyon megszenvedett.
Nem nagyapáink jól ismert sztorija az új A láthatatlan ember, mert az áldozatot, a női főhőst helyezi a középpontba – mondta a Good Morning America adásában Elisabeth Moss, a film főszereplője. H. G. Wells eredeti, 1897-ben írt történetében egy zseniális tudós rájön, hogyan válhat láthatatlanná, de nem tud visszaváltozni, emiatt megőrül, és bűncselekményeket követ el – ezzel egyben bűnössé és áldozattá válik. A most látható filmben viszont az őrült tudós felesége áll a cselekmény középpontjában, akit láthatatlan pszichopata férje egyre hevesebben zaklat.
theinvisibleman_elisabethmoss
„Egy csomó akciójelenetet nekem kellett megcsinálnom, verekedtem, estem-keltem, a falnak löktek, leestem a lépcsőn. Ez okozott nekem egy kis gondot, mert nem vagyok túl sportos alkat, kerülöm a konditermet, és ha van egy kis időm, leginkább aludni szeretek.” – mesélte a színésznő, akinek rengeteg kardiógyakorlatot kellett végeznie és komoly futóedzéseknek vetették alá.
theinvisibleman_elisabethmoss_02
„Az ilyen thrillerekben állandóan rohannak a szereplők valami után vagy valami elől, tessék csak megnézni bármelyiket. Viszont voltak azért vicces dolgok is. A verekedési jelenetekben, ahol a láthatatlan emberrel kellett küzdenem, egy kaszkadőr volt az ellenfelem zöld szkafanderben, hogy a számítógép majd láthatatlanná tudja tenni. Ez egyáltalán nem volt félelmetes, végig nagyon jól szórakoztam.”
Megosztás facebookon