asdf

Dwayne Johnson lesz a főgonosz az Öngyilkos osztag 2-ben!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az öngyilkos osztag tagjai a második bevetésen egy tömegpusztító fegyver után nyomoz. És az a fegyver nem más… mint a Szikla.
Jumanji-ból az öngyilkos osztagba. Dwayne „The Rock” Johnson elképesztő tempóban nyomja egymás után a szuperprodukciókat. Idén karácsonykor az akcióhős humorérzékéről is meggyőződhetünk a Jumanji – Vár a dzsungel című filmben, ahol azért a kalandokat sem hanyagolja. De a héten közzétették a nagy, látványos akciófilmnek ígérkező Rampage – Tombolás első plakátját és előzetesét.
Jumanji_VarADzsungel_jelenetfoto_7
A filmben három, genetikai manipuláció miatt hatalmasra nőtt állat (egy gorilla, egy farkas és egy tengeri szörny) pusztítja végig Amerikát, és Johnson, a gorilla egykori ápolója próbálja befogni őket. 
the_rock_as_black_adam
Tavaly az Öngyilkos osztag a kritikusok vegyes, de inkább negatív fogadtatása ellenére is sikert aratott, hiszen 750 millió dollárt kaszált világszerte. Már szó volt róla, hogy The Rock lesz Black Adam, a pusztító hatású főgonosz, aki a képregény-univerzumban általában egy Shazam nevű szuperhős ellensége volt: és most úgy fest, hogy a karakter  debütálásaként az egész öngyilkos osztag fordul majd ellene. A filmet A könyvelő-ért sok dicséretet begyűjtő Gavin O’Connor írja és rendezi. Azután, ha Dwayne Johnson ezzel is megvan, tényleg jöhet az elnöki kampány.
 
Jumanji – Vár a dzsungel/Jumanji: Welcome to the Jungle - Hazai bemutató: 2017. december 21.

Rampage – Tombolás/Rampage - Hazai bemutató: 2018 tavasz
Megosztás facebookon