asdf

Diane Keaton teljesen odavan Justin Bieber-ért

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman film
Diane Keaton egyszerűen kortalan. Az Oscar-díjas színésznő legújabb vígjátéka, a Káosz Karácsonyra című film kapcsán érkezett Ellen DeGeneres showműsorába, ahol nem csak a filmjéről, de saját nevével jelzett boráról is beszélt, amit kifejezetten jéggel szeret fogyasztani.

Kiderült az is, hogy korkülönbség ide vagy oda, teljesen odavan Justin Bieberért. Mikor a műsorvezető Bieber-ről egy nagy kivetítőn fotókat kezdett mutatni, Keaton teljesen lázba jött és ezt mondta: „Ez lehetetlen. Ez fantasztikus!” És csak ezután jött a hatalmas meglepetés.justin-bieber-diane-keatonEllen a színésznőt egy Biber képével borított garbóval is meglepte, majd maga Bieber is megjelent a színen. Keaton eufórikus nevetésben tört ki, és mint egy tinilány úgy sikongatott, hogy még ha csak egy villanásra is, de találkozhatott Bieberrel. „Ez az igazi szépség. Gondolod, hogy elhívna randizni?” Tette fel a kérdést Keaton, mire a műsorvezető a nagy izgalomra való tekintettel még egy kis borral kínálta Keaton-t.

Hamarosan a mozikban is láthatjuk a zseniális és mindig laza Diane Keaton kicsit visszafogottabb verzióját, amikor egy négy generációs karácsonyi vacsorán próbálja összeverbuválni a család összes tagját, kisebb-nagyobb sikerrel. Káosz karácsonyra december 10- től a mozikban!

Megosztás facebookon