asdf

Decemberben érkezik az év leghazudozósabb vígjátéka!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: IC Press
A Poligamy és Coming Out című filmeket is jegyző Orosz Dénes új, legszélesebb közönségnek szóló komédiája a mai fiatalok párkapcsolati vívódásait dolgozza fel a rendezőre jellemző humoros, könnyed formában. Az év leghazudozósabb vígjátéka december 5-én érkezik a mozikba.
A Seveled történetének középpontjában Gergő (Mészáros Béla) áll, akinek súlyos szívbeteg édesanyja, Emma néni (Básti Juli) halálos ágyán csak egy dologra vágyik: egy unokára. Hogy boldoggá tegye a mama utolsó óráit, Gergő beviszi hozzá az ex-sztriptíztáncos, öthónapos terhes szomszédját, Sacit (Tenki Réka), és azt hazudják, hogy a lány az ő gyerekét hordja a szíve alatt. A történet akkor kezd bonyolódni, amikor az anyuka hirtelen gyógyulni kezd, a fiataloknak pedig tovább kell játszaniuk a szerelmespárt.
Seveled_plakatfotozas_fotokredit_Munkácsy_Barbara (5)
„Saci személyében egy szeleburdi, flúgos lányt alakítok, aki a történet szerint 5 hónapos terhes, így a forgatás alatt végig műpocakot kellett viselnem, ami ugyan nehezített a munkán, mégis nagyon izgalmas kihívás volt számomra” – árulta el Tenki Réka.
Seveled_jelenetfotók_fotokredit_Kiss_Nelly (1)
Rékával ellentétben Mészáros Béla az általa megformált karaktert jóval közelebb érezte magához.
Seveled_plakatfotozas_fotokredit_Munkácsy_Barbara (2)
„Minden férfi életében eljön az a pont, amikor fel kell nőnie és felelősséget kell vállalnia a saját életéért, és le kell győznie az elköteleződéstől való félelmeit. Ez természetesen nálam sem volt másképp. Gergő olvasatában a Seveled ennek az útnak a végigjárásáról szól” – jellemezte szerepét a színész.
Seveled_jelenetfotók_fotokredit_Kiss_Nelly (6)
A film humoros formában dolgozza fel a mai fiatalokat leggyakrabban érintő kérdéseket: a szülőkről való leválás, a párkeresés és a gyermekvállalás nehézségei mind olyan témák, melyekkel találkozhatunk a vígjátékban.
Seveled_plakatfotozas_fotokredit_Munkácsy_Barbara (9)
„A humornak köszönhetően a komolyabb kérdésekről is könnyedén tudunk mesélni filmben, ami nem jelenti azt, hogy elviccelnénk azokat. Fantasztikus színészekkel dolgozhattam együtt, akikkel nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk, és rengeteget nevettünk a felvételek közben” – hangsúlyozta Orosz Dénes.
Seveled_plakatfotozas_fotokredit_Munkácsy_Barbara (8)
A forgatáshoz hasonlóan a plakátfotózás is vidáman telt, a színészek és a stábtagok ott folytatták a közös munkát, ahol bő egy évvel ezelőtt abbahagyták.
Seveled_plakatfotozas_fotokredit_Munkácsy_Barbara (11)
Az Emma nénit alakító Básti Juli szerint: „A jó hangulat főleg annak köszönhető, hogy Dénes végig pontosan tudja, hogy mit vár tőlünk. Amellett, hogy céltudatos rendező, maximálisan megbízik a színészeiben, ami rengeteg erőt és magabiztosságot ad nekünk a játék során. Azt gondolom, hogy az ebből fakadó természetes könnyedség és jókedv a mozivásznon is érezhető lesz.”

A rendező a legjobb magyar színészek több generációját hívta meg a film mellékszerepeire is. Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Mátray László, Mészáros Máté, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pogány Judit és Rezes Judit is látható lesz a korunk párkapcsolati bajait, örömeit és botrányait feltérképező, önfeledt romantikus vígjátékában.
Megosztás facebookon