asdf

Comic Con: Family Guy vs. Simpson család

  • Szerző: Medve Pál
Nem csak a szuperhős filmek hírei pörögnek a san diegoi képregénytallkozón, hanem az amerikai kábeltelevíziók animációs, szarkasztikus sorozatai is. Most a családos csóka csap össze Homer Simpson szűk famíliájával egy crossoverben.

A springfieldi sárga ügyefogyott karakterei óriási múlttal bírnak, ugyanis a sorozat már 25 éve figurázza ki az  észak-amerikai társadalmat. Ilyen hosszú és nagy múlttal talán csak hazánk romantikus teleregénye a Barátok Közt vetekedhet. A Conon bejelentett széria mixbe a napjaink legnépszerűbb animációs, felnőtteknek szóló sorozata a Family Guy társul. Seth MacFarlane quahogi pikareszk kalandjai - Peter Griffin személyében - ősz elején látja majd vendégül a Simpson családot.

A Family Guy producerei elhintették még olyan infómorzsákat is, hogy a crossoverben megjelenik Cleveland és Bob a burgerfalodájából egy cameo erejéig. A szeptember 28-án adásba kerülő szarkasztikus mix után a készítők egy karácsonyi különkiadás pletykáját is elhintették, amiben visszatér Jézus a szűziesség témáját körbejárva. A széria készítői további információkat is kiszivárogtattak de ezt illendő már SPOILER-be tenni, szóval aki a sorozat rajongója és meglepetésekre vár az ne olvasson tovább. Liam Neeson vendégszereplőként bemutatkozik a quahogi kalandokban, Peter lányából Megből modell lesz, Stewie pedig szíve alatt fogja hordozni Brian eb gyermekét. A készítők ismét elszálltak, MacFarlane és kritikus sorozatok rajongói imádni fogják a következő évad epizódjait. 

Megosztás facebookon