asdf

Charlize Theron kidobatta Sean Penn-nel a fegyvergyűjteményét

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: UIP-Duna
Bár a sajtó csak nem rég tudta meg, hogy a két Oscar-díjas színész kapcsolata elmélyült, máris komoly lépésre szánták el magukat.

Dúl a szerelem Charlize Theron és Sean Penn között, aminek ékes bizonyítéka, hogy a színésznő már párja hobbiját is kritizálni meri. Ugyanis kiderült, Theron áll Penn legújabb fájdalmas döntése mögött: az 53 éves sztár kidobta 60 darabos fegyvergyűjteményét. Illetve túlzás, hogy kidobta, jobb úgy fogalmazni, hogy feláldozta a művészet oltárán. A 60 gyilkos játékszerből szobor lesz, a neves kortárs művész, Jeff Koons elképzelései alapján. Koons jelentős összegért készül eladni a szobrot, a bevételt a haiti földrengés áldozatai javára fordítják.

A million ways

A színésznő nem tűr meg fegyvert az otthonában, de persze nem tiltakozik, ha filmforgatáson kell lövöldöznie. Erre bőven volt alkalma az A Million Ways to Die in the West című westernvígjátékban, amelyet a Ted és a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane rendezett. A filmben maga MacFarlane is szerepel Amanda Seyfried és Liam Neeson oldalán.

(A Million Ways to Die in the West – hazai bemutató: 2014. május 27.)    

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon