asdf

Channing Tatum sosem tanulta a táncot

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Azoknak, akik nem volnának járatosak az internetes szlengben: az AMA azt jelenti: Ask Me Anything, vagyis Kérdezz bármit! Azoknak pedig, akik nem követik elég figyelmesen Channing Tatum programját: a múlt héten a Redditen a fiatal színészt bármiről kérdezhették a rajongói és ők éltek is a lehetőséggel.

Tatum nyilatkozott a kedvenc szendvicséről, a nemi szervéről, Danny DeVitoról és persze új, gátlástalan táncos filmjéről, az öt kockahasú vetkőzőtáncost felvonultató Magic Mike XXL-ről. Arra kérdésre, hogy belefeledkezett-e néha Matt Bomer szemébe (aki szintén vetkőzik és táncol az új Magic Mike-filmben), azt mondta:channing_tatum_tout_v2

"Teljesen! Legyen férfi, nő, macska vagy hörcsög, mindenki elvész Matt szemében. És ha énekel! A srácnak két kézzel adta az isten a tehetségét, és aztán egy harmadik kézzel jött a ráadás!"

A Hol tanultál táncolni kérdésre ez a válasz érkezett:

"Őszintén szólva: jártam a klubokat. Sosem tanultam a táncot iskolában. A Breakin’ című táncfilm hatására kipróbáltam a fejenállást, aztán már csak floridai klubokban lógtam minden éjjel. Onnan kezdve minden magától ment."

A legfontosabb kérdés talán mégis az volt, hogy „ha egyetlen szuperereje lehetne, mit választana”.

"Akire rámutatok, legyen meztelen! De nem azért, amire most mindenki gondol. Hanem mert a meztelen emberek kedvesebbek. (Oké, lehet, hogy ez hülye válasz volt… viccelni próbáltam, ez lett belőle…)"

Magic Mike XXL - Hazai bemutató: 2015. július 2.

Megosztás facebookon