asdf

Budapestre jönnek a Vámpírnaplók sztárjai!

Ebben bizony semmi boszorkányság és varázslat nincs. A hír igaz! A vámpírok Budapestre látogatnak. Nem is gondolnátok, de ez év júniusában hatalmas vámpíros rendezvényt szerveznek fővárosunkban. Rajongók ezrei várták ezt a pillanatot, és beteljesülni látszik. A Vámpírnaplók című sorozat hazánkban is hatalmas siker, így sokak számára ez a hír fantasztikus. 2013 júniusában (június 28-30) a Lurdy Házat vámpírok fogják ellepni. Ugyanis ez lesz a helye, az első magyar Vámpírnaplók-találkozónak. A Charming Vampires Convention and Environmental Event elnevezésű rendezvényen hat világsztárral is találkozhatsz.

A Charming Vampires közönségtalálkozón itt lesz: Ian Somerhalder (Damon), Paul Wesley (Stefan), Todd Williams (Connor), Matthew Davis (Alaric), Torrey DeVitto (Meredith), Sara Canning (Jenna). Kim Klinger pedig a környezetvédelmi részért felelős. Gondoltátok volna, hogy kedvenc vámpírjaink és segítőik nemcsak elbűvölőek, hanem még a környezetvédelmet is szívügyüknek tekintik? A Rendezvény egyik fő irányvonala a környezetvédelem, mely keretében megrendezésre kerül egy nagyszabású jótékonysági gála a színészek közreműködésével; bemutatkozik több nemzetközi és egy magyar alapítvány is. A gálát követően pedig kezdetét veszi a Fülledt Nyári Party, egy ismert magyar DJ-vel. 

borito

Ezt a bulit kár lenne kihagyni! A rajongók találkozhatnak majd kedvenc sorozatsztárjukkal, kérdezhetik őket, autogramot kaphatnak, és még közös fotót és készíthetnek velük. Vámpír ranjongók ne feledjétek 2013 a Vámpírok éve! Fontos információ, hogy a rendezvényen lehetőség lesz autogrammot kérni. Még több info itt: www.charmingvampires.com

 

Megosztás facebookon