asdf

BOOM! Vadiúj műsor indul a TV2-n!

  • Szerző: Nikk
Az év második felében tűzi képernyőre vadiúj műsorát a TV2! A friss formátumhoz műsorvezetői casting indul!

A TV2 a Cannes-i filmvásáron megszerezte az izraeli Keshet International legújabb game-show formátumának jogait. A BOOM! a különböző vetélkedők szellemi és fizikai próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével: egy 4 játékosból álló csapatnak kvízkérdések helyes megválaszolásával szigorú időhatáron belül 8 bombát kell hatástalanítania.

boom

- Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét a Cannes-i filmvásár (mipTV) legtöbbet emlegetett formátumát tudhatjuk magunkénak a Keshet International jóvoltából. Az ének iskolája sikere és az előkészítési fázisban lévő Rising Star után a BOOM! lesz a harmadik Keshet formátum, melyet átveszünk. A TV2 élen jár az innováció, az új műsorformátumok piaci bevezetésének terén, amit az elmúlt időszakban számos új program bevezetésével bizonyítottunk. Fantasztikus dolog, hogy ezúttal is mi hozhatjuk el a magyar közönségnek ezt a vadonatúj műsort - nyilatkozta György Bence, a TV2 program – és hírigazgatója.

- A BOOM! futótűzként terjed világszerte, s nagyon izgalmas együttműködni régi barátainkkal a TV2-nél, akik elviszik show-műsorunkat Magyarországra – mondta a Keshet vezérigazgatója, Alon Shtruzman.

A BOOM! óriási sikerrel mutatkozott be Izraelben. Az április 3-i bemutatásakor nézettségi rekordokat döntött, és az ország eddigi legnézettebb game-show-ja lett. Az izraeli premiert követően a formátumot eddig a spanyol Atresmedia, az amerikai FOX, a francia TF1 és a belga VTM vásárolta meg. A BOOM! magyar adaptációját a TV2 az év második felében tűzi műsorra. A show házigazdáját műsorvezetői castingon fogja kiválasztani a csatorna.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon