asdf

Ben Kingsley újra eljátszhatja Mandarint

  • Szerző: P. Kristóf
Idén tavasszal mutatták be a Vasember harmadik részét, melyben a páncélos Bosszúálló ezúttal egyik legnagyobb ellenfelével, a Mandarinnal szállt szembe, akit Sir Ben Kingsley alakított.

Talán ez a legjobb kifejezés rá, ugyanis a filmben kiderül, hogy a Mandarin nem is létezik, egy drogfüggő színész játsza csak el, amolyan elterelésképpen az igazi gonoszokról. 

A múlt héten röppent fel a hír, hogy Sir Ben Kingsley, aki a Mandarint alakító Trevor Slattery-t alakította a filmben (Vasember incepció!), újabb Marvel projektben fog feltűnni. Mivel ez a produkció egyelőre teljesen titkos, így egyből elkezdődtek a találgatások, vajon milyen filmben láthatjuk majd őt. Magát a színészt is megpróbálták kifaggatni ezzel akpcsolatban, de annyit nyilatkozott: " Meg kell várnotok, hogy láthassátok."

mandarin

Most a Latino Review nevű honlap újabb információkhoz jutott a titkos projekttel kapcsolatban. Szerintük egy Marvel rövidfilmben fog feltűnni az Oscar-díjas angol színész. Ez arról szólna, hogy az igazi Mandarin bosszút áll Trevor-on, amiért gúnyt űzött belőle a világ előtt. Elég érdekesen hangzik, mi mindenképp szeretnénk megnézni. Nektek tetszik az ötlet?

Megosztás facebookon