asdf

Barbie-filmben játszik főszerepet Margot Robbie

  • Szerző: MoziStar
Warner Bros. és Mattel megegyezett, így először készül élőszereplős film Barbie-ról, a világsztár játékbabáról, amelynek főszerepét Margot Robbie játssza, aki a mozi producere is lesz - írta a BBC hírportálja.
Margot Robbie, az Öngyilkos osztag és az Én, Tonya sztárja közleményében azt írta, az "önbizalmát, a kíváncsiságát és a kommunikációját" is erősítette a Barbie-val való játék.
margot-robbie-barbiemovie
"Nagy megtiszteltetés, hogy eljátszhatom Barbie-t és hiszek abban, hogy óriásai pozitív hatása lesz a gyerekekre" - írta az ausztrál színésznő. A 28 éves filmsztár a Warner Bros-szal és a Mattel-lel, a játékbaba kitalálójával készíti a filmet, amelynek nincs még se címe, se rendezője és a bemutatás dátumát sem tudni.
 
„Ez a projekt nagyszerű kezdet az Ynon és a Mattel Films együttműködésével” - mondta Toby Emmerich, a Warner Bros Pictures elnöke. „És Margot az ideális producer és színésznő, hogy a mai közönség számára frissen és releváns módon keltse életre Barbie- t.”

2016-ban a Sony tervezett egy Barbie-filmet, emlynek főszerepére eredetileg Amy Schumer komikát választották, de 2017-ben távozott a produkcióból. Később Anne Hathaway neve is felmerült. A Mattel első Barbie-ját 1959-ben mutatták be a New York-i játékvásáron. A valószínűtlenül karcsú fiatal lány figurája később számos tévés és mozis animációban, többek közt a Toy story-Játékháborúban is szerepelt.
Megosztás facebookon