asdf

Bajban a Jumanji-remake: Jake Kasdan kezébe került a projekt

Már nullpontban sem fűztem túl sok reményt a Robin Williams-klasszikusának, a Jumanji-nak a felélesztéséhez. Egyrészt teljesen feleslegesnek tartom, másrészt az új fejlemények sem támasztják alá, hogy hinni lehetne ebben a projektben, ugyanis hivatalosan bejelentették a direktor személyét.

A Rossz tanárnő és a Szexvideó rendezője kezébe került a dobókocka

Finoman szólva sem Jake Kasdan az, akinek a kezébe adnék bármilyen mélyebb gyökerekkel és rajongótáborral bíró produkciót. Ha már itt tartunk: az égvilágon semmilyen script közelébe nem engedném a középszerű rendezőt. Bizonyára mindannyian élénken emlékeztek még arra a förmedvényre, amit vígjáték-címszó alatt a Szexvideó-ban művelt. Sajnos összességében nem volt több az egész olcsó Apple-reklámnál. A  egy tizedponttal jobb alkotás, de számomra még mindig érthetetlen, hogy miért kell azt az egy patronos történetet folytatni. Hova lehet még kifutatni egy komolyabb tét nélküli sztorit?

JumanjiA Jumanji-val most, talán utoljára bizonyíthat, hogy képes felnőni a feladathoz, mert az a kult-státusz, ami körbe lengi ezt a produkciót, megköveteli a maximális odafigyelést, alázatot és egy komolyabb rendezést. A casting-ról egyelőre még nincs hír, de sok reményt már ehhez sem fűzök.

A tervek szerint a Jumanji premierje várhatóan 2016 decemberében esedékes.

Megosztás facebookon