asdf

Az új Insidious film több horror előtt is tisztelegni fog!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Lesz miért meresztgetniük a szemüket a rajongóknak, amikor januárban végre mozikba kerül Leigh Whannel (James Wan legközelebbi munkatársa) új horrorfilmje, az Insidious – Az utolsó kulcs.
Leigh Whannel ezúttal a rendezést átadta egy fiatalabb pályatársának, de a kísértetűző ipart folytató csapat újabb kalandját ő írta, és természetesen játszik is a filmben, a produceri feladatokat pedig ezúttal is Jason Blum és James Wan intézte. És – közös megegyezéssel – elrejtettek pár meglepetést.
Insidious_AzUtolsoKulcs_jelenetfoto (2)
"Nagyon szeretem a horrorfilmeket. A Ragyogás-t tartom minden idők legjobbjának, százszor láttam, és az eredeti Poltergeist is a kedvenceim egyike: aki figyel, az új Insidious-filmben felfedezheti, ahogy tisztelgünk előttük. De nemcsak e kettő előtt, van még egy pár meglepetés, idézet, érdekesség elrejtve a filmben azoknak, akiket érdekel. A különleges látványvilágú horrorban a régi csapat eljut abba a házba, ahol Elise gyerekkorában először találkozott démonokkal – amelyek még mindig élnek, és zsákmányra vadásznak." – nyilatkozta Whannel, és ezzel valószínűleg senkit sem sikerült meglepnie.
Insidious – Az utolsó kulcs/Insidious: The Last Key - Hazai bemutató: 2018. január 4.
Megosztás facebookon