asdf

Az Óriásölő

Az óriásölő című látványos, izgalmas és szórakoztató 3D-s kalandfilm.

Főszereplők: Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Bill Nighy, Stanley Tucci, Ian McShane, Eddie Marsan. Fényképezte: Newton Thomas Sigel. Látvány: Gavin Bocquet. Zene: John Ottman. Írta: Mark Bomback, Darren Lemke, Christophre McQuarrie, Dan Studney. Rendezte: Bryan Singer

Oriasolo_online_plakat_12

Egyszer régen óriásuk uralták a Földet, ám lejárt az idejük, eltűntek, és elfelejtették őket. Ám a nagy Arthur király korában egy erős és ravasz parasztlegény (Nicholas Hoult) véletlenül megnyitja azt a kaput, amely mögé az óriások népét elzárták. Ők persze azonnal elözönlik az emberek földjét, és be akarják pótolni a sok száz évnyi mulasztást: pusztítás és rombolás szegélyezi óriási lépteik nyomát. Jack nem habozhat: olyan háborúba kell indulnia, amihez hasonlót sem látott az emberiség. A királyáért (Ian McShane), a népért és egy bátor hercegnő (Eleanor Tomlinson) szerelméért ölt kardot, hogy néhány bátor katona (Ewan McGregor) oldalán összemérje erejét azokkal a különös lényekkel, akikről addig azt hitte, csak a legendákban léteznek – hogy végül maga is legendává váljon.

A 18. századból ismert angol mesében egyben van minden a kelta legendákból, az északi mitológiából és a lovagi költészetből, ami izgalmas, fantasztikus, szép és mesés. A Gyűrűk Ura-trilógiát készítő stúdió új látványos fantasy/kalandfilmjét az első két X-Men filmet is rendező Bryan Singer forgatja.

IMAX 3D-BEN IS!

Mozibemutató: 2013. március 28.

Eredeti cím: Jack the Giant Slayer Színes, szinkronizált amerikai film Gyártó: New Line Cinema, Warner Bros Műfaj: kaland/ akció / fantasy Játékidő: 114 perc Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott Magyar szinkronos előzetes:

 

Forrás: InterCom
Megosztás facebookon