asdf

Az ébredő Erő előre megdöntött minden rekordot

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: ForumHungary
Hétfőn reggel 9 órától az összes magyarországi moziban elindult a Star Wars: Az ébredő erő című legújabb Satr Wars filmre a jegyelővétel.

A nemzetközi jegyelővétellel egy időben hétfő reggel  Magyarországon is elindult a mozijegyek értékesítése, mely korábban soha nem látott érdeklődést váltott ki a hazai rajongókból.  Olyan jegyeladási  rekord született két nap alatt, amit nehéz lesz túlszárnyalni: eddig 42 235 jegyet vásároltak meg elővételben a Star Wars: Az ébredő Erő filmre, és ez a szám folyamatosan növekszik. 

starwars-trailer-2015

A Star Wars: Az ébredő Erő december 18-án 0.01 perckor látható először a magyarországi mozik műsorán. 

A filmről

Idén a Lucasfilm és a rendező J.J. Abrams együtt kalauzolják el a nézőket egy messzi-messzi galaxisba, a Csillagok Háborúja a Star Wars: Az ébredő Erő című alkotással december 18-án tér vissza a mozivászonra. A film főbb szerepeiben olyan nevek láthatók mint Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Max von Sydow. A film produceri feladatait Kathleen Kennedy, J.J. Abrams és Bryan Burk látta el, Tommy Harper és Jason McGatlin executive producerek közreműködésével. A forgatókönyvet J.J. Abrams, Lawrence Kasdan és Michael Arndt írták.

Megosztás facebookon