asdf

Anne Hathaway sokat tanult Robert De Niro-tól

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Anne Hathaway és Robert De Niro együtt forgatta új vígjátékát, A kezdő-t. A két színész között majd negyven év a korkülönbség, és melyikük panaszkodik a korára?

Anne Hathaway a napokban új filmjéről és a Robert De Niro-val való közös munkájáról nyilatkozott. "Nehezen vallom be, de igaz, egyre nagyobb a verseny, és egyre kevesebb az olyan jó női szerep, mint A kezdő-ben. Tele van a világ tehetséges, szép, cool színésznővel. És a legjobb szerepeket általában sokkal fiatalabbaknak írják, mint én vagyok. Tudom, semmi jogom panaszkodni, hiszen korábban én is ennek a haszonélvezője voltam." - nyilatkozta az éppen harminchárom éves Hathaway.anna_hathaway_robert_de_niro00Új vígjátékukban Hathaway sikeres cégvezetőt alakít, akihez Robert De Niro tanoncnak áll be, és a kifordított viszony mindkettejüknek sok meglepetést hoz.

"A forgatáson pont az történt, mint a forgatókönyvben. Robert-től sokat tanultam, de közben mindig jó fej maradt. Tényleg úgy éreztem, mintha egyidősek volnánk." – mondta a színésznő. 

A kezdő - Hazai bemutató: 2015. szeptember 24.

Megosztás facebookon