asdf

Amy Schumer büszke a testére

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Aki látta már bármiben Amy Schumer-t, az tudja, hogy nem ijed meg könnyen: talán ő a legbevállalósabb viccmester mostanában, és büszkén vállalja testét.

Valószínűleg új vígjátéka, az Ó, anyám! is ezt fogja bizonyítani, hiszen őt, és az anyját játszó Goldie Hawn-t dél-amerikai túrájuk során elrabolják benne, és ők, mielőtt visszajutnának az amerikai követsége, mindenféle dzsungelbeli bajjal megküzdenek, mellékesen leszámolnak egy drogkartellel. És Schumer közben viccet csinál mindenből, amit nem szégyell – márpedig ő keveset szégyell.

amy-schumer-in-instyle-magazine-may-2017_3

A testét biztos nem. Úgyhogy nem sokkal azután, hogy az amerikai InStyle címlapjára került, és jó pár üzenetet kapott, amelyben a súlyára vagy pocakjára tesznek gúnyos megjegyzéseket, totális és gátlástalan ellentámadásba lendült. Közzétett magáról jó néhány bikinis képet, amin hajókázik, a parton ugrál, és kicsit sem gondolja, hogy baj lenne, ha valaki nem csont sovány. 

"Azért jó, hogy nem vagyok modell, mert nem kereskednek velem. Elég jól nézek ki hozzá, hogy ez lehessen a munkám, elég jól nézek ki ahhoz, figyeljenek rám a férfiak, és jól érezzem magam. Megnézem a képekeimet, és még fiatalabb vagyok rajtuk, mint emlékeztem. Nem tojok be, dögös vagyok."  – nyilatkozta. És ez mind igaz: a csaj dögös, és nem tojik be könnyen – sem filmen, sem az életben.

Ó, anyám!/Snatched - Hazai bemutató: 2017. május 11.

Megosztás facebookon