asdf

Alicia Silverstone újra reflektorfényben

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Az Egy ropi naplója sorozatnál nincs család barátabb, pörgősebb ifjúsági könyvsorozat mostanában, így aztán nem is csoda, hogy a filmesek is felfigyeltek rá.
Az Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás, melyben egy háromgyerekes házaspár nyaralása totál káosszá válik, igazi nagy nyári komédiának ígérkezik. Az alkotóknak nagyon vagány szereposztásra volt szükségük: ezért kaphatta a családanya szerepét Alicia Silverstone. Az egykori bajos csaj és kamasz sztár most negyvenévesen újra visszakerül a reflektorfénybe: legalább olyan dögös, mint volt, és csöppet sem lett visszafogottabb.
EgyRopiNaploja_jelenetfoto
Amit a meztelen plakátjaival is bizonyít. Persze, csak a jó ügy érdekében vetette le a ruháit: egy állatvédő plakátsorozat kedvéért állt pucéran a fényképezőgép elé, hogy értelmet adjon az „inkább vagyok meztelen, mint hogy gyapjút hordjak” és a „hordd a saját bőröd, és hagyd, hogy az állatok is benne maradjanak az övékben” szlogennek.
Alicia-Silverstone-poses-naked-for-PETA
A kampányban egyébként Taraji P. Henson, Khloe Kardashian és Olivia Munn is részt vállalt – a jó ügyet ők is szolgálták, de az Egy ropi naplója csak az egykori tinisztárnak jutott…

Az Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás/Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul - Hazai bemutató: 2017. június 1.

Megosztás facebookon