asdf

Alakul a következő G.I. Joe-film

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A G.I. Joe: Megtorlás több mint 365 millió dollárt hozott, ezért nem csoda, hogy a Paramount és az MGM stúdiók már dolgoznak a harmadik részen. A hírek szerint közel állnak ahhoz, hogy szerződtessék az idén bemutatott második rész rendezőjét, Jon M. Chungot, miközben biztos információ nincs arról, hogy a sztárok közül hányan térnek vissza.

A leginkább valószínűnek az tűnik, hogy Dwayne Johnson, az egykori pankrátor neve ott lesz az új stáblista elején, mert az utóbbi években a legnagyobb húzónevek közé verekedte magát Hollywoodban, például a toplistákon a minap taroló Halálos iramban 6-nak is ő az egyik főszereplője. Egyelőre sztori sincs, a stúdiók most keresik a megfelelő forgatókönyvírókat.

G.I. Joe

Amíg Johnson visszatér a G.I. Joe-univerzumba Roadblock szerepében, láthatjuk őt egy merőben más műfajú filmben. A szuperprodukciókat készítő Michael Bay rendezőnek régi ambíciója volt, hogy kis költségvetésű, tarantinós stílusú bűnfilmet forgasson. Ez lett a megtörtént események alapján készült Pain & GainDwayne Johnson és Mark Wahlberg testépítőket alakítanak benne, akik emberrablásból szeretnének meggazdagodni. Merész tervük kivitelezésének azonban szörnyű tragédia lesz a következménye.

(Pain & Gain - hazai bemutató: 2013. augusztus 1.)

Megosztás facebookon