asdf

A Vámpírnaplók sztárjai Budapesten kampányolnak a környezetvédelemért

A külföldön és hazánkban is sikeres Vámpírnaplók sorozat környezettudatos sztárjai idén júniusban Budapestre látogatnak, hogy egy felejthetetlen hétvégét töltsenek együtt legnagyobb rajongóikkal.

 borito

Az Elbűvölő Vámpírok Találkozója és Környezetvédelmi Gála elnevezésű közönségtalálkozóra a sorozat főszereplői és mellékszereplői közül is érkeznek színészek: itt lesz Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Matthew Davis (Alaric Salzman), Todd Williams (Connor Jordan), Sara Canning (Jenna Sommers) és Torrey DeVitto (Meredith Fell) is.

A Nemzetközi Akciók a Természetért Alapítvány szervezésében, a Lurdy házban megvalósuló esemény kiemelt célja, hogy felhívja a figyelmet szűkebb és tágabb környezetünk megóvásának fontosságára. A természet- és állatvédelem iránt köztudottan elkötelezett Ian Somerhalder és színésztársai, akik maguk is gyakran vesznek részt jótékonysági programokban, örömmel vállalták a részvételt. A sorozat rajongói így nemcsak egy varázslatos hétvégén vehetnek részt kedvenceikkel, de a környezetvédelemhez is aktívan hozzájárulhatnak, hiszen a szervezők az eseménnyel az Ian Somerhalder Alapítvány munkáját támogatják.

Első magyarországi közönségtalálkozójukra a színészek már most lelkesen készülnek: feltérképezik a látnivalókat, a gasztronómiai és a tradicionális szokásokat. Alig várják például, hogy megkóstolják a csirkepaprikást, a pálinkát, és nem utolsó sorban, hogy egy jót bulizzanak a vendégekkel a rendezvény gálaestjén. Ian az esemény kapcsán, Twitter-oldalán keresztül a következőt üzente a magyar nézőknek: “Alig várom, hogy találkozhassak Veletek Magyarországon, a júniusi Elbűvölő Vámpírok Találkozóján”.

Az egyedülálló, jótékony célú esemény iránt már most óriási az érdeklődés. A magyar rajongók mellett a legtöbben a szomszédos Ausztriából és Szlovákiából váltottak jegyet, de sokan jönnek majd Csehországból, Görögországból, Hollandiából, Németországból, Olaszországból, Spanyolországból, Svájcból és Ukrajnából is, sőt még olyan távoli helyekről is érkeznek vendégek, mint Tasmania vagy Kanada.

További cikkek itt:

http://mozistar.hu/2013/04/18/vampirok-lepik-el-a-lurdyt/

http://mozistar.hu/2013/05/01/ian-somerhalder-igy-lett-modellbol-vampir/

Megosztás facebookon