asdf

A Vadász és a Jégkirálynő rendezője kikapott a törpék miatt

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A Hófehér és a vadászban olyan nagy sikert arattak a vicces törpék, hogy az előzményeket elmesélő A Vadász és a Jégkirálynőben is szerepelnek a kis termetű mesehősök.

Csakhogy átlagos testalkatú brit színészek, Nick Frost, Sheridan Smith és Rob Brydon alakítják őket, ez pedig egyeseket kiakasztott. Egy amerikai kistermetű színész tiltakozó menetet szervez a filmet gyártó Universal stúdió székháza elé, ahogyan ezt a Washington Postnak elmondta. Cedric-Nicolas Troyan, a film rendezője erre azt nyilatkozta, hogy a történet törpéi a fantázia szüleményei, és azt szerette volna, ha azok a színészek alakítják őket, akik legutóbb. Ez főleg Nick Frost brit komikusra igaz (Haláli Hullák hajnala, Vaskabátok), aki a legviccesebb törpe mind közül.

a_vadász_és_a_jégkirálynő (3)

Közben a film forgatókönyvírói tagadták, hogy Kristen Stewart, aki a korábbi filmben Hófehért játszotta, azért maradt ki az új produkcióból, mert annak idején összejött a rendezővel, Rupert Sandersszel, és ebből hatalmas botrány lett. A szerzők szerint azonban Hófehér nem fért bele az új történetbe, amelynek cselekménye egészen más konfliktusok körül bonyolódik, mint legutóbb.

A Vadász és a Jégkirálynő/The Huntsman: Winter's War - Hazai bemutató: 2016. április 21.

Megosztás facebookon