asdf

A szökés sztárja öngyilkos hajlamú és meleg

  • Szerző: AnnMarie
Wentworth Miller a Szökés című sorozat főszereplője folyamatosan sokkolja a világot. Először az oroszországi homofób törvények ellen tiltakozva bejelentette, hogy homoszexuális, amit eddig az In Style magazinnak erősen tagadott. Majd legutóbb megrázó történetet mesélt el egy gálán arról, hogy akart végezni magával 15 éves korában.

A brit színész a Wentworth a Human Rights Campaign nevű jótékonysági estjén mesélt arról, hogy milyen nehezen tudta tinédzser korában kezelni másságát.

Wentworth Miller

„Tizenöt éves voltam, amikor először akartam megölni magam" – mesélte. "Megvártam, míg elmennek otthonról a szüleim, egyedül voltam a házban, és bevettem egy üveg gyógyszert. Nem emlékszem arra, mi történt ezután, de hétfőn már iskolába mentem, és úgy viselkedtem, mintha nem történt volna semmi."

Később, felnőttkorában sem merte felvállalni, hogy meleg, úgy érezte, hogy titkolnia kell a karrierje érdekében. „Szörnyű volt, mikor interjúkészítés közben arról kellett beszélnem, miért nincs barátnőm, vagy hogy szeretnék-e majd nagy esküvőt..."

A sztár különben továbbiakban is forgatókönyvíróként szeretne tevékenykedni. Idén megjelent első filmje a Vonzások című thriller, Nicole Kidman és Mia Wasikowska főszereplésével.

Megosztás facebookon