asdf

A Sziget Fesztivál is megemlékezett Robin Williams-ről

Robin Williams halála az egész világot sokkolta. Gyászba borult Hollywood. Hazánk legnépszerűbb fesztiválján, a Sziget fesztiválon a „Before I Die” fal egyetlen napra átalakult Robin Williams-re emlékező fallá.

Milliók imádták a tragikusan elhunyt Robin Williams-et, így azoknak, akik szerettek volna megemlékezni az utóbbi idők egyik legnagyobb színészéről, a Szigeten készűlt óriás Robin Williams emlékfalon ezt megtehették. A szervezők több ezer matricával készültek a délutáni eseményre, hogy egy napig az emlékezésé legyen a főszerep. A Szigeten erre a falra egyébként mindenki azokat a vágyait írhatja fel, amelyeket szeretne még beteljesíteni az életében.

rw_sziget01

De tegnap Robin Williamsról emlékeztek meg a Before I Die (azaz a Mielőtt Meghalok) falon. Volt, aki egy nagy fotót feszített ki a színész-humoristáról és krétával is írtak a napokban elhunyt Robin Williams emlékműre, ami a számukra legkedvesebb volt vele kapcsolatban.

rw_sziget00

rw_sziget

A Before I Die projekt New Orleansban indult 2011-ben. Az elmúlt években 425 ilyen fal épült 60 országban, majdnem 25 nyelven. 

Megosztás facebookon