asdf

A Pro Video szeptemberi DVD és Blu-ray kínálata

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Pro Video
A Pro Video a szeptemberi iskolakezdéshez három szuper mesével is kedveskedik a gyerekeknek. A meséken túl érkezik Amerika kapitány, illetve Russell Crowe és Ryan Gosling alakításában jön a Rendes fickók, mely garantáltan megnevetteti az embert. Érkezik a Trónok harca Blu-ray™ teljes negyedik évad.

Scooby-Doo és a WWE: Rejtély az autóversenyen

BÖSZME AUTÓK, JÓKORA POFONOK ÉS EGY ÓRIÁSI REJTÉLY!

Nyomd tövig a pedált Scooby-DooBozont és a többiek benzingőzös új kalandjában, amelyben egyesítik erejüket a WWE sztárjaival! Scooby és a Rejtély Rt. elugrik egy off-road versenyre, ahol hamarosan furcsa dolgok történnek. Feltűnik Inferno, a titokzatos fantomversenyző, hogy mindenhol káoszt okozva tönkretegye a versenyt. Scooby-ra, Bozontra, valamint új sofőrjükre, Undertakerre, a Sírásóra hárul a feladat, hogy megmentsék a futamot, és megoldják a rejtélyt, amelyben olyan WWE-szupersztárok segítik őket, mint Triple HPaige és Sheamus. Ideje hát felpörgetni a motorokat, Scooby-Doo és a WWE ugyanis szélsebes mókára invitál a rejtélyek és a kacagás kalandos útján!

scooby-rejt_ly-az-autoversenyen-dvd

EXTRÁK (magyar felirattal):

•       Pörögj fel Scooby-Doo vadiúj verdájával! – új kisfilm

•       2 bónusz rajzfilm

Tom és Jerry Óz birodalmában

LÁTOGASSUK MEG A NAGY VARÁZSLÓT Tommal és Jerryvel az oldalunkon és rubincipellővel a lábunkon!

A Gonosz Nyugati Boszorka végre eltűnt Óz birodalmából, Tom és Jerry, no meg Dorothy pedig visszatérhetett Kansas-be. De nem sokáig időzhetnek otthon, ugyanis a Smaragdváros alatti mélységből új gonosztevő mászott elő, aki nem más, mint Manó király! A gonosz uralkodó foglyul ejti a Jó Boszorkát, és óriási felfordulást okoz szerte a birodalomban, hisz csak egy dologra vágyik, hogy megszerezze Dorothy rubincipellőjét! Egyedül csak a kedvenc macska-egér párosunk tudja megmenteni Smaragdvárost, ehhez azonban össze kell fogniuk, és együtt kell visszatérniük a varázslatos birodalomba. A lehengerlő új utazásra betársul melléjük Óz, a nagy varázsló, Dorothy, Toto, a Madárijesztő, a Bádogember és a Gyáva Oroszlán is. A kis csapat együtt veti bele magát a nevetéssel és izgalmakkal teli új kalandba, amely végigszáguld a sárgaköves út mentén egyenesen a rajongók szívébe!

tom-es-jerry-oz-birodalmaban-dvd

EXTRÁK:

•       Énekelj el négy dalt együtt a szereplőkkel!

•       Tom és Jerry Óz birodalmában – klasszikus stílusban: Nézd meg újra a filmet szépia tónusú bevezetővel!

Trónok harca 4. évad

George R.R. Martin nagysikerű könyvei alapján készült sorozat negyedik évadában a Vastrón továbbra is a Lannisterek kezében marad. De vajon képesek lesznek-e legyőzni saját egójukat, az őket körbeölelő egyre nagyobb fenyegetettségről nem is beszélve? Miközben Stannis Baratehon a Sárkánykövön folytatja serege újraépítését, egy közvetlenebb fenyegetés is megjelenik délről. Oberyn Martell, Dorne Vörös Viperája Joffrey esküvőjére érkezett a Királyvárba, de valójában bosszúra szomjazik. Úgy tűnik, a Falat védő Éjjeli Őrség alulmarad Mance Rayder vadakból álló seregével szemben, melyet viszont egy még veszélyesebb ellenfél üldöz. Mindeközben Daenerys Targaryen vérszomjas sárkányai és makulátlanokból álló hadserege élén arra készül, hogy felszabadítsa Meereent, a kelet legnagyobb rabszolgatartó városát, és ezzel végre biztosítsa útját Westeros felé. 

Game of Thrones-S4_Y33333_BD_Slipcase_3D

BLU-RAY™ EXKLUZÍV EXTRÁK:

  • ·         ÚTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.
  • ·         HÁTTÉRTÖRTÉNETEK ÉS MESÉK: Ismerd meg Westeros hátterét a sorozat karaktereinek különböző nézőpontjából, azok előadásában.

 

TOVÁBBI EXTRÁK:

  • ·         AZ ELBUKOTTAK: A KEREKASZTAL: Bryan Cogman író azon sok szereplő néhányával beszélget, akik elhullottak a negyedik évadban. Ez a 30 perces film fényt derít arra, hogy milyen érzés megtudni, hogy meghalsz, és leforgatni az utolsó jeleneted, azaz hogy milyen érzés élni és halni a Trónok Harca világában.
  • ·         A HATALOM POLITIKÁJA: VISSZATEKINTÉS A HARMADIK ÉVADRA: Tekintsd át a harmadik évad kegyetlen eseményeit, melyek rálátást biztosítanak arra, hogy a negyedik évad elején miként oszlik meg a hatalom Westerosban.
  • ·         WESTEROS FATTYAI: Hallgasd meg David Benioff és D.B. Weiss vezető producerek és George R.R. Martin író beszélgetését a fattyak szerepéről a Hét Királyságban.
  • ·         2 KIMARADT JELENET
  • ·         A FALÉRT FOLYÓ CSATA KULISSZÁI KÖZÖTT: Kövesd nyomon a szereplőket és a stábot az eddigi legambiciózusabb csatajelenet megalkotásában. Ebben az átfogó és eddig soha nem látott jeleneteket kínáló dokumentumfilmben feltárulnak a sorozat egyik legintenzívebb epizódjának kihívásai.
  • ·         AUDIOKOMMENTÁROK: 11 audiokommentár a szereplők és a stáb, többek között David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Jack Gleeson, Natalie Dormer, Pedro Pascal, Nikolaj Coster-Waldau közreműködésével.
  • ·         ÚJ KARAKTEREK ÉS HELYSZÍNEK: Fedezz fel új társaságokat, kultúrákat és helyszíneket a negyedik évadban!
  • ·         BAKIPARÁDÉ A NEGYEDIK ÉVADBAN

 

Amerika kapitány: Polgárháború

A Marvel Moziverzumot óriási törés rázza meg az epikus Amerika Kapitány: Polgárháborúban, mellyel új korszak veszi kezdetét. Mikor a kormány megpróbálja irányítása alá venni a Bosszúállókat, ez Amerika Kapitány (Chris Evans) és Vasember (Robert Downey Jr.) között akkora feszültséget okoz, hogy legjobb barátokból esküdt ellenségekké válnak. A kettészakadt csapat tagjai mellett titokzatos gonosztevők és új szövetségesek is megjelennek, és kezdetét veszi a végső harc a Bosszúállók és az emberiség jövőjéért ebben a frenetikus kalandfilmben.

Captain America- Civil War_DY0500_DVD_3D

Amerika kapitány Trilógia

Keresd a három filmből álló DVD gyűjteményt!

A gyűjtemény tartalma:

  • ·         Amerika kapitány: Az első bosszúálló
  • ·         Amerika kapitány: A tél katonája
  • ·         Amerika kapitány: Polgárháború

Tini szuperhősök - Az év hőse

SZUPEREK EZEK A LÁNYOK!

El az útból, srácok! Itt az ideje annak, hogy a lányok vegyék fel a harcot ebben a korszakalkotó új sorozatban! Csatlakozz Wonder Womanhez, Supergirlhöz és Batgirlhöz, valamint a többi csajszihoz, Méregcsókhoz, Harley Quinnhez, Dongóhoz és Katanához! A nagynevű Szuperhős Akadémia diákjaiként a lányok azon ügyködnek, hogy különleges képességeikkel ismerkedve idővel igazi szuperhősökké válhassanak. Mikor a suliban meghirdetik Az év hőseversenyt, amire minden tanuló benevez, feltűnik a rettenetes Sötét Opál, aki titokzatos társával együtt a lányokra támad, hogy átvegye az uralmat az univerzum felett. Kísérd el a DC Tini Szuperhősöket a nagy kalandban, melynek során rádöbbennek, hogy az erő mindnyájunkban ott rejtőzik!

tini-szuperhosok-az-ev-hose-dvd

7 EXTRA KISFILM (magyar felirattal):

  • ·         Mindent az Akadémiáról
  • ·         Beesni az Akadémiára
  • ·         A hónap hőse: Méregcsók
  • ·         A hónap hőse: Dongó
  • ·         Bulizás!
  • ·         A tanév vége
  • ·         A hónap hőse: Wonder Woman

Rendes fickók

HOGY AZ ÉVSZÁZAD BŰNÜGYÉT MEGOLDJÁK, AHHOZ NEM ELÉG RENDESNEK LENNIÜK.

Shane Black (Vasember 3.) új filmjében az Oscar®-díjas Russell Crowe játssza Jackson Healy-t, a jobb napokat látott behajtót, az Oscar®-díjra jelölt Ryan Gosling pedig Holland Marchot, „a világ legrosszabb detektívjét”. A két kopó kénytelen összeállni és megtalálni egy eltűnt lányt, közben pedig elkapni néhány nem túl rendes fickó grabancát is. Ketten együtt betörnek a köztudatba, és ha már itt tartanak, hát betörnek néhány fejet is ebben a fortélyos akciókomédiában, amely legalább annyi poént szállít, mint amennyi fordulatot! 

The Nice Guys_PRV259_DVD_3D

BEN HUR  (Blu-ray™ steelbook)

APRÓLÉKOS MUNKÁVAL, KÉPKOCKÁRÓL KÉPKOCKÁRA FELÚJÍTOTT ÉS AZ EREDETI 65 MM-ES KAMERANEGATÍVRÓL ÚJRAMASTERELT VÁLTOZAT!

Ez a lenyűgöző látványvilágú, nagyszabású akciójelenetekben és drámai eseményekben bővelkedő alkotás annak idején rekordot állított fel 11 – köztük a legjobb filmnek járó – Oscar®-díjával, ma pedig HD minőségben a Blu-raykiadást emeli új magasságokba. Alakításáért a legjobb férfi főszereplő Oscar®-díját elnyerő Charlton Heston rendkívüli fizikai és érzelmi intenzitással alakítja Júda Ben-Hur palesztinai zsidó nemest, akit odüsszeiája során rabszolgasorba hajtanak a rómaiak, egy kíméletlen fogatversenyen bosszút áll kínzóin, és megismerhetjük sorsszerű találkozását is Jézus Krisztussal. A legjobb rendező Oscar®-díjával jutalmazott William Wyler káprázatos és az idő próbáját kiálló mesterművet készített. 

Ben Hur_Y31148SB_BD_3D

EXTRÁK:

  • ·         Audiokommentár T. Gene Hatcher filmtörténész és Charlton Heston közreműködésével
  • ·         Különálló hangsáv Rózsa Miklós díjnyertes filmzenéjével
  • ·         Előzetesek
Megosztás facebookon