asdf

A Jégvarázs karakterei most LEGO formában térnek vissza

  • Szerző: MoziStar
A Disney Jégvarázsból ismert népszerű karakterek most LEGO formában térnek vissza, ezúttal a hamarosan a mozikba érkező Jégvarázs 2. vadonatúj mesebeli világát megelevenítve.
A már jól ismert szereplőkkel, Annával, Elsával, Kristoffal, Olaffal és Svennel ismét kezdetét veszik a LEGO® Disney Jégvarázs 2. bűbájos kalandjai. Engedd szabadon a fantáziád, építs és fedezd fel az új film magával ragadó világát.
LEGO® Disney Jégvarázs 2. alkotásra inspirál, miközben elmerülhetsz a saját Disney Jégvarázs kalandjaidban. Ismerd meg Arendelle faluját, építsd meg és fedezd fel az elvarázsolt lombházat, majd kirándulj az erdő mentén a folyón, a különleges kajakban evezve. Bármerre is fordulsz, mindig új és izgalmas helyen találod magad.
Arendelle faluja
LEGO® Disney Jégvarázs 2. hat aprólékosan kidolgozott termékkel jelentkezik, amelyek mind a közelgő filmhez kapcsolódnak. A szettek inspiráló részletei fantáziadús játékra hívnak és kreativitásra ösztönöznek. A határtalan építési lehetőségeknek köszönhetően a Disney Jégvarázs rajongói most elmerülhetnek a szerepjátékban és felépíthetik filmbéli kedvenc helyszíneiket vagy akár teljesen új kalandokat is kitalálhatnak.

A kis kalandorok teljesen megfeledkeznek majd a külvilágról, miközben felfedezik az Elvarázsolt lombházat és az azt körülvevő mágikus erdőt… vagy mikor Annával és Olaffal együtt dacolnak a folyóval, de közben ügyelve arra is, nehogy felébresszék az ott alvó földi óriást.
Elvarázsolt lombház
A háromszintes Arendelle kastély tökéletes helyszínt nyújt a nagy felfedezésekhez, mielőtt a dokknál következő kalandos útjára indul az evezős hajó. Elsának és Svennek pedig egy kis segítségre van szüksége a kocsi felpakolásában, amikor izgalmas kalandra indulnak, hogy megvédjék Arendelle-t.

LEGO® Disney Jégvarázs 2. készletek gyerekek és szülők számára egyaránt kiváló lehetőséget biztosítanak, hogy együtt újra átéljék kedvenc jeleneteiket a meséből. A szetteket kifejezetten szórakozásra és készségfejlesztésre tervezték, miközben arra ösztönzik a gyermekeket, hogy engedjék el a képzeletüket és önbizalmat nyerjenek az ismerős Disney környezetben.
Jégvarázs Kastély
Kezdődhet a varázslat!
Megosztás facebookon