asdf

A Halálos iramnak soha nem lesz vége

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: UIP-Duna
Az már hivatalos információ, hogy a Halálos iramban-sorozatnak a tizedik résszel vége lesz, de ez nem jelenti azt, hogy többet nem találkozunk a hősökkel.
A Marvel-képregények adaptációihoz hasonlóan a Halálos iramban-széria univerzumát is kiterjesztik, jönnek a spinoffok, azaz olyan epizódok, amelyekben az egyes hősök külön történetét mesélik el. Az első, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw már elkészült, és újabbakon gondolkoznak a Universal stúdióban.
Hobbs és Shaw 03
A kiterjesztett univerzum ötlete már a Hobbs & Shaw-ban is megjelenik, amennyiben a főgonosz (Idris Elba) már úgyszólván szuperhős: nanotechnológiával felspécizett fél-kiborg, aki autókat tud felemelni és szinte legyőzhetetlen – enélkül nem is lehetne méltó ellenfele a fél-szuperhős főszereplőknek. Filmipari feltételezések szerint ezzel a lépéssel a franchise elindult a manapság taroló szuperhősös képregényfilmek irányába.
Hobbs és Shaw 02
A Hobbs & Shaw-ban a Halálos iramban-sorozat két közkedvelt sztárja, Dwayne Johnson és Jason Statham alkot civakodó párost, akiknek az a dolga, hogy megmentsék a világot. SPOILER: Hobbsnak már kutyája is van.
Halálos iramban - Hobbs és Shaw/Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw – Hazai bemutató: 2019. augusztus 1.

Halálos iramban 9./Fast & Furious 9. - Hazai bemutató: 2020. április 9.
Megosztás facebookon