asdf

3D-s lesz a Need for Speed-film

  • Szerző: P. Kristóf
Az utolsó pillanatban, egy hónappal a bemutatója előtt jelentették be, hogy 3D-s verzióban is látható lesz a Need for Speed.

A korábbi normális változat mellett 3D-ben is látható lesz a népszerű számítógépes játék alapján készült film, vagyis a stúdiónak mindössze 38 napja maradt hátra, hogy átkonvertálják a filmet ebbe a formátumba. Természetesen annak is felmerült a lehetősége, hogy eltolják a március 13-ra tervezett bemutatót, de ez azért nem valószínű, mert a Super Bowl-on négy millió dollárt költöttek egy reklámra, amely ezt a dátumot hírdeti, így ez hülyeség lenne. 

NFS

Természetesen ilyenre volt már példa korábban is Az utolsó léghajlító, vagy A titánok harca esetében, ahol még kevesebb idejük maradt a feladatra, de nem is sikerült megfelelően megcsinálniuk, a közönség elégedetlen volt a térhatás minőségével. Persze azóta a technika is fejlődött, de azt a lehetőséget sem zárhatjuk ki, hogy már korábban elkezdtek dolgozni a 3D-s verzión, csupán eddig titokban tartották. 

A film főszereplője a Breaking Bad sztárja, Aaron Paul, de olyan sztárok is feltűnnek benne, mint Michael Keaton, Imogen Poots, Dakota Johnson, vagy Dominic Cooper.

Need for Speed - hazai bemutató: 2014. március 13.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon