asdf

2019-ben retteghetünk újra a gyerekzabálótól!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Végre tudjuk, mennyi időt kell bohócfrász nélkül töltenünk. A New Line stúdió hivatalosan is közzétette elsöprő sikerű horrorfilmje, az AZ második része premierjének az időpontját.
A második fejezetet 2019. szeptember 6-án kezdik vetíteni az Egyesült Államokban és a világ más országaiban. Az első részben egy amerikai kisváros gyerekcsapata fogott össze a 27 évenként felbukkanó, gyerekzabáló, piros orrú démon ellen, a második részben természetesen a felnőtt korukban visszatérő bohóccal kell megküzdeniük.
AZ_jelenetfoto10
A filmet sikerre vivő (sőt, sokak szerint az egész horror műfajt megújító) rendező, Andy Muschietti nemrég azt nyilatkozta, hogy valamikor 2018-ban fog forgatni: ezek szerint nincs sok ideje lustálkodni. Alig két éve van, hogy megírja és megcsinálja a második részt, amelynek az első rész tette nagyon magasra a lécet.
AZ_werkfoto
Egy negyvenéves rekordot megdöntve 700 millió dollárt jóval meghaladó összbevételével minden idők legsikeresebb horrorja lett. A sikerből a magyar nézők is kivették a részüket, két hét alatt már több mint 200 000-en akarták látni Pennywise bohóc rémtetteit.
 
 
Megosztás facebookon