asdf

(+18) Extrém jelenetek A nimfomániás rendezői változatából

Kattintás csak 18 éven felülieknek ajánlott! Új jelenetek kerültek elő A nimfomániás rendezői változatából! Ha azt gondoltad, hogy a film szimplán "csak" provokáló, akkor most fogsz igazán nagyot nézni. A rendező markában ugyanis van még tartalék.

Lars von Trier filmrendező szereti provokálni a közönséget, elég csak vissza emlékeznünk A nimfomániás első és második részére. A rendező a Berlini Filmfesztiválon mutatta be az első rész hosszabb verzióját, és úgy tűnik a másodikra a Velencei Filmfesztiválon kerülhet sor. Ez lesz az első olyan fesztivál, ahol a két rész együtt is látható lesz. De ha nem leszel ott, akkor itt van három kisfilm, amely által bepillantást nyerhetsz a rendezői változatba.

Az első videóban Charlotte Gainsbourg ellátogat egy pszichológushoz, akivel többek között az abortuszról is beszélget. A másodikban a "kezelést" láthatjuk, ahogy a nimfomániás megosztja történetét a szex-mániájáról, annak túladagolásáról, és vágyairól. Az utolsó jelenetben Jamie Bell, megtanulja Joe által, hogy milyen is egy „csendes liba”.

Megosztás facebookon