asdf

11 év házasság után szakított Gwyneth Paltrow és Chris Martin

  • Szerző: Nikk
A két híresség 2003. decemberében mondta ki a boldogító igent, és most több mint egy évtizednyi házasság után hivatalos közleményben osztották meg a nagy nyilvánossággal: véget ért szerelmük.

"Nagyon szeretik egymást továbbra is, de úgy döntöttek, hogy most elválnak útjaik." - árulta el a médiának nemrég egy bennfentes. A GOOP hasábjain pedig ma reggel nyílt levélben adta hírül a Vasember sztárja,  Gwyneth Paltrow és a Coldplay frontembere, Chris Martin, hogy 11 közös esztendő után véget ért kapcsolatuk.   
Az egykori álompáros két közös gyermekével (Apple és Moses Martin) miután több esztendőn át London volt székhelyük nemrég költözött Los Angelesbe.          

"Szívünk tele van szomorúsággal, de a külön út mellett döntöttünk. Már évek óta keményen dolgoztunk kapcsolatunkért, de sok beszélgetés után most arra a következtetésre jutottunk, hogy jobb lesz külön-külön. Mi mindig egy család leszünk, és sok tekintetben közelebb állunk egymáshoz, mint valaha. Két csodás gyermek szülei vagyunk, és ez számunkra az első és legfontosabb dolog. Kérünk mindenkit, hogy tisztelje magánéletünket ebben a nehéz időben. Mindig is tudatosan óvtuk azt, és ez ezután sem lesz másként.      

Szeretettel: Gwyneth és Chris”-állt a nyílt levélben.

gwen p és chris martin

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel.
Csatlakozz közösségünkhöz 
a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon