asdf

Tőle retteg majd mindenki áprilistól

Hátborzongató horror érkezik a mozikba április végén. Hiába gondolod azt, hogy van menekvés, ettől a gonosztól nem szabadulsz: ő Bye Bye Man.

A Robert Damon Schneck novellája alapján készült kísérteties horrorfilmet Stacy Title, Az utolsó vacsora rendezője jegyzi, és olyan neves színészeket láthatunk benne, mint a Mátrixból ismert Carrie-Ann Moss, valamint az 1970-es évek nagy sztárja, Faye Dunaway.

A hivatalos szinposzis:

Amikor három diák beköltözik egy hangulatos, ódon házba nem messze az egyetemüktől, nem is sejtik, milyen hátborzongató titkokkal kell szembenézniük. Először furcsa érmékre, később egy baljóslatú üzenetre bukkannak egy éjjeliszekrény fiókjában. Majd miután szeánszot tartanak a házban, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. Ráébrednek, hogy egy démoni lény át akarja venni a tudatuk felett az irányítást. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel, és közben minden erejükkel próbálják megőrizni a halálos titkot… De vajon létezik kiút az ördögi gondolatok útvesztőjéből? 

Bye Bye Man - A Rettegés Neve/The Bye Bye Man - Hazai bemutató: 2017. április 27.

bye-bye-man-poster

Megosztás facebookon