asdf

Spring Breakers – Csajok szabadon - Előzetes

  • Szerző: MoziStar
Kiütötte a biztosítékot a Spring Breakers – Csajok szabadon a korhatárbizottságnál Harmony Korine (Tétova lelkek) legújabb filmje, a Spring Breakers – Csajok szabadon 18-as korhatár besorolást kapottMagyarországon.

Itt minden a drogról, a szexről, a pénzről és a ribanckodásról szól...” – nyilatkozta Vanessa Hudgens (High School Musical), aki a film másik főszereplőjével, Selena Gomezzel együtt eddig inkább jókislány szerepeiről volt híres, most pedig az idei év egyik legprovokatívabb filmjében domborítanak. A tavaszi szünetre rablással pénzt szerző csajok felettébb lenge öltözetben buliznak féktelenül az éjszakában, jókora fegyverekkel rabolnak, és ölnek.

A megszokott filmes fordulatoktól mentes, az Óz szelíd varázslóját, James Francot keménydrog-dílerként bemutató alkotásban minden összejött ahhoz, hogy egy fedetlen keblekben, szexben és erőszakban tobzódó vad bulifilm kerüljön a hazai mozik vásznaira. A hamisítatlan partyhangulatról pedig a Drive – Gázt! zeneszerzője és Skrillex gondoskodnak.

Csajok, buli, drog, erőszak – ahogy még sosem láttuk. A Spring Breakers – Csajok szabadon március 21-től a hazai mozik műsorán.

Megosztás facebookon