asdf

Ragadozó városok - Új, szinkronizált előzetes

Decemberben kerül mozikba a Universal Pictures legújabb nagyszabású fantasy-ja, a Ragadozó városok című film, amihez új magyar előzetes érkezett.
Phillip Reeve azonos című regényének adaptációja annak az Oscar-díjas vizuális trükkmesternek, Christian Rivers (King Kong) rendezésében készül, aki A Gyűrűk Urában storyboard-rajzolóként működött közre és most is együtt dolgozik Peter Jackson-nal, aki viszont a forgatókönyvért felelős Philippa Boyens és Fran Walsh társaságában. A történetről annyit már tudni lehet, hogy a jövőben játszódik, ahol egy hatalmas háborút követően a Föld megmaradt városai szó szerint hatalomra lépnek és egymással harcolnak, így a nagyobbak letarolják a kisebb városokat. A főbb szerepekben Hugo Weaving, Stephen Lang, Robbie Sheehan, Jihae (dél-koreai énekesnő), Ronan Raftery, Hera Hilmar, Leila George, Colin Salmon, Patrick Malahide és Rege-Jean Page.

A hivatalos szinopszis:

Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie… A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul szövetségre lép, hogy megváltoztassa a jövő alakulását…

Ragadozó városok/Mortal Engines - Hazai bemutató: 2018. december 27.
RagadozoVarosok_En_E12_

Megosztás facebookon