asdf

Mama - Szinkronos előzetes

Julio Medem új filmjében Penélope Cruz-nak minden esélye megvan arra, hogy visszakapaszkodjon a minőséget képviselő színészek közé, akik nem csak agyatlan komédiákban (Agyas és agyatlan) és divatos folyatásokban (Zoolander 2.) égetik magukat. A Mama első ránézésre karrierje ékkövét jelentheti.

Magda (Penélope Cruz) az emberek retteget ellenségével és félelmével, a rákkal találja szembe magát. Azonban ahelyett, hogy az önsajnálat kilátástalan megadásába merült volna, úgy döntött, hogy felveszi a harcot a betegséggel, már csak azért is, mert van miért és kikért élnie! A családja mellett egy új életet hordoz a szíve alatt, ami többletmotivációt és egyfajta különös, bizarr erősítést is ad a harcban, hiszen a hasában növekvő gyermekének köszönhetően nem egyedül kell felvennie a kesztyűt. A rákkal elleni küzdelemben férje, Arturo (Luis Tosar) is sokat segít neki, aki valódi támaszként, és a férfiak számára példamutató lelki forrásként funkcionál a „betegágya” mellett. Magda gyógyulásába vetett hite olyan irdatlan erővel bír, amiből minden néző egy kicsit profitálhat. Már az előzetes nézése közben is rádöbbenhetünk arra, hogy, amit valós problémának érzékelünk, nem több kósza bárányfelhőnél, ami egy rövid időre eltakarja az életünk felett ragyogó eget.

A Mama egy szívfacsaró lelki utazás, aminek a család fontossága mellett a legnagyobb üzenete az, hogy még a legmélyebb drámából is van kiút, csak hinni és harcolni kell érte. A betegség csak egy állapot, nem pedig a halálos ítélet. Aminek külön örülök, hogy Penélope Cruz egy hozzá méltó történetben bizonyíthatja be újra, hogy nem hiába kapott Oscar-díjat.

Mama – Hazai bemutató: 2016. április 7.

Mama_B1

Megosztás facebookon