asdf

Kingsman - Az aranykör - Szinkronos előzetes

  • Szerző: MoziStar
Matthew Vaughn kasszasikere, a Kingsman: A titkos szolgálat újraértelmezte a kémfilm műfaját egy új generációnak. Taron Egerton, Colin Firth és Mark Strong visszatér az első részből, s olyan sztárok csatlakoznak hozzájuk, mint Julianne Moore, Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry és Pedro Pascal.

Szeptember 21-én mutatják be Matthew Vaughn rendezését, a Kingsman folytatását, a Kingsman - Az aranykört, amelyben Töki (Taron Egerton) mellett visszatér Harry Hart (Colin Firth) karaktere is. De vannak új szereplők is, többek között Channing TatumHalle BerryElton John és Jeff Bridges, illetve a főgonosz, akit Julianne Moore alakít. 

A hivatalos szinopszis:

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a „majdnem mindig” is kevés. Az új ellenség természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman emberei ajánlják fel nekik a segítségüket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.

Kingsman - Az aranykör/Kingsman The Golden Circle - Hazai bemutató: 2017 szeptember 21.kingsman_aranykor_16

Megosztás facebookon