asdf

Kiéhezettek - Szinkronos előzetes

M. R. Carey bestsellerének adaptációja, a Kiéhezettek című brit horror-thriller szeptember végén látható a hazai mozikban. A könyvet Carey egy Edgar-díjas novellájából fejlesztette regénnyé, és ő írta a forgatókönyvet is a filmhez. Carey Oxfordban angol szakon végzett és 15 évig tanárként dolgozott, mielőtt a DC Comicsnál és a Marvelnél világhírű képregény-szerző nem lett. sikereket is aratott: disztópiájában érzékenyen jelenik meg a társadalomkritikai attitűd, amit az író egy klasszikus zombitörténetbe oltott.

A hivatalos történet:

Valamikor a jövőben az emberiség nagy része egy gyorsan pusztító fertőzés áldozatává vált. A egészségesek védett városokban élnek, vagy guberálókká válnak, azaz veszélyes bandákhoz csapódva próbálják túlélni a kialakult helyzetet. Mindeközben egy jól védett katonai bázison különleges gyerekeket – köztük Melanie-t – tartanak gondosan elzárva egymástól és az őket vizsgáló tudósoktól. Ők is kiéhezettek, azonban megőrizték emberi tulajdonságaikat, sőt, kiemelkedően magas intelligenciával rendelkeznek. A tudósok abban reménykednek, hogy segítségükkel sikerül megtalálniuk az ellenszert a pusztító vírus ellen.

A film három főszereplője közül Gemma Arterton többek között a Spílerben, A Quantum csendjében, A titánok harcában és a Boszorkányvadászokban is szerepelt. A kétszeres BAFTA-díjas Paddy Considine korábban olyan európai filmekben szerepelt, mint az Amerikában, a Submarine, A hasonmás, a Büszkeség és bányászélet és a Vaskabátok. A hatszoros Oscar-jelölt Glenn Close korszakos alakítások sorával vált az egyetemes filmtörténet részévé és szerepelt mások mellett a Veszedelmes viszonyok, a Végzetes vonzerő, a 101 kiskutya, és A galaxis őrzői című filmekben.

Kiéhezettek/The Girl With All The Gifts - Hazai bemutató: 2016. szeptember 29.

kiehezettek plakat

Megosztás facebookon