A vilag osszes penze
asdf

Jennifer Lawrence még a (z)űrben is tud bombázó lenni

Január 12-én egy igazán izgalmas és romantikus sci-fi érkezik a mozikba, Jennifer Lawrence és Chris Pratt főszereplésével. A Kódjátszma rendezője, Morten Tyldum jegyzi a filmet, Jon Spaihts forgatókönyve alapján, akinek a nevéhez többek között a Prometheus is kötődik.

A történet szerint Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) egy százhúsz éven át tartó útra vállalkozott egy távoli bolygón található kolóniához, de kilencven évvel korábban felkeltek a hibernációból. A hatalmás káoszban együtt kell kitalálniuk, mivel üssék el életük hátralévő részét. Az előzetes alapján bátran állíthatom, hogy izgalmas és látványos lesz a film, a dögös Pratt és a bombázó Lawrence párosa pedig ütni fog az biztos. 

A hivatalos szinopszis:

Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel. Elvileg. A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat, és két embert felébreszt. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát – és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat. Olyanok, mint két hajótörött, a lakatlan szigeten. De segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám egyre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek. Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük...

Utazók/Passengers - Hazai bemutató: 2017. január 12.

Utazok_1000x1443_2

Megosztás facebookon