asdf

Ez lehet a Disney legújabb sikerprodukciója!

  • Szerző: MoziStar
A Madeleine L'Engle regénye alapján készülő Időcsavar jövő tavasszal kerülhet a mozikba. Megérkezett a szinkronizált előzetes az eredetileg 1962-ben megjelent könyv élőszereplős filmadaptációjához.

Egy ötrészes könyvsorozat első része az Időcsavar, ami ha sikeres lesz, akkor jó eséllyel folytatás is szóba kerülhet. 100 millió dolláros költségvetéssel készült filmváltozat első előzeteséből leszűrhetjük, hogy a Disney oda tette magát, ami a fantáziát, a látványt és a szereplőgárdát illeti. Az Időcsavar forgatókönyvéért az a Jennifer Lee felelős, aki a Disney 2013-as sikerprodukcióját, a Jégvarázst is rendezte, valamint a forgatókönyvét írta.

Az ew.com által készített interjúban a film rendezője, Ava DuVernay (Selma, 13th) elárulta, hogy ő valójában soha nem olvasta a könyvet: „Comptonban jártam iskolába és ez nem volt rajta a listámon” – viccelődött. Ennek ellenére alapos kutatómunkát végzett az írónő 1962-ben íródott könyvével kapcsolatban: „Annyira sok szépséget láttam benne, és ezzel együtt, olyan sok értelmet is. Ő egy igen radikális gondolkodó volt, aki belevitte ebbe a könyvbe azt, amit arról gondolt, hogy milyennek kellene lennie a társadalomnak, én pedig ezek közül sok mindennel egyetértek.”

A mozikba 2018 márciusában kerülő film egy átlagos tiniről, Megről (Storm Reid) szól, aki egy kozmikus kalandra indul, hogy három képzeletbeli égi lény – a bölcselkedő Mrs. Who (Mindy Kaling), a kíváncsi Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon) és a bölcs Mrs. Which (Oprah Winfrey) segítségével megkeresse eltűnt tudós édesapját (Chris Pine).

Időcsavar/A Wrinkle in Time - Hazai bemutató: 2018. március 8.A Wrinkle in Time - poster

Megosztás facebookon