asdf

Érkezés - Feliratos előzetes

Ezen a héten a Fogságban, a Sicario – A bérgyilkos és a készülő A szárnyas fejvadász-folytatás rendezőjének különös hangulatú, emlékezetes sci-fije, az ÉRKEZÉS debütál a mozikban. A meghökkentő látványvilágú filmet, - melyet világszerte szívükbe zártak a kritikusok, - elsőként a Velencei Filmfesztiválon mutatták be.

Denis Villeneuve elgondolkodtató mozijának főszerepeiben olyan díjnyertes sztárokkal találkozhatunk, mint Amy Adams, Jeremy Renner és Forest Whitaker. 

A hivatalos szinopszis:

Végre megtörtént! Találkozunk az idegenekkel. A Föld jó néhány pontjára titokzatos, óriási tárgyak szállnak le. Amerikában a hadsereg vezetésével különleges egységet hoznak létre, hogy eldöntsék, mi a teendő. Megpróbálják felvenni a kapcsolatot a vendégekkel, de a háborúra is felkészülnek. A csapatnak több civil tagja is van, az egyikük nyelvész (Amy Adams), akinek az a dolga, hogy segítse a földiek és az idegen lények kommunikációját. Ő is behatol az egyik űrhajóba, ő is ott van, amikor először találkozik ember egy másik világ küldöttével… és ettől kezdve látszólag egyre gyakrabban irányítja ő az eseményeket – miközben ő is sodródik. Víziók, emlékképek kísértik, melyek valamiképpen összefüggenek az emberiség legnagyobb kalandjával, amiről még senki nem tudja, hogy békét hoz-e vagy háborút.

Érkezés/Arrival - Hazai bemutató: 2016. november 10.Erkezes_1000x1443_1 (1)

Megosztás facebookon