asdf

Az éhezők viadala: Kiválasztott - Második előzetes és plakát

  • Szerző: Medve Pál
Új plakátot és teaser előzetest kapott Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész. Snow elnök agymosodáját a felkelő erők szabotálják, majd a figyelmezetnek, hogy itt van a fecsegő poszáta, hogy szétrúgjon pár hátsót!

Katniss Everdeen a 13. körzet törhetetlen hősnője a fináléba vezeti a Hunger Games franchise rajongóit. A futótűz óriási sikere után újfent Francis Lawrence rendezi a forradalmárok befejező kalandjait. A két részre osztott záróakkord első eposza november 20-án érkezik a hazai mozikba. A július végi Comic-Con képregény találkozón újabb információkat és akár egy teljes előzetest is kaphatunk a Lionsgate stúdió standján.

A teaserben Snow elnök (Donald Sutherland) elrabolt és agymosott csatlósaival befolyásolják a jónépet. A diktátor hazug szavait egy kalóztámadással szabotálják a 13-as kerületi lázadók és hirdetik az igét, miszerint: „The Mockingjay lives!” A hollywoodi sztárok csapata újra összeáll, hogy a világsiker könyv filmadaptációját a csillagokba emelje. Harry Potter után egy újabb iránymutató eposz a jövő generációjának. Érdekesség, hogy a film mögött bujkáló eszme a való világ kríziseiben is megjelent, ugyanis az egy hónappal ezelőtti thaiföldi katonai puccs után a távol-keleti polgárok a jellegzetes kéztartással üzentek a kormánynak, amit később betiltottak.

A kalóz előzetes mellé még kaptunk egy plakátot is, amin a Kapitólium fejese feszít márvány fehérben.

president-snow-mockingjay-portrait

Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész – Bemutató: 2014. november 20.

Megosztás facebookon