asdf

Assassin's Creed - Szinkronos előzetes

A 20th Century Fox szélesvászonra viszi az Assassin's Creed játékadaptációt, amelynek pár jelenetébe már mi is bepillanthatunk, íme a magyar előzetes:
A produkciót Justin Kurzel rendezte Bill Collage és Adam Cooper forgatókönyvéből. A film teljesen új történetet mesél el, de a játék alapkoncepciójára épül. A főszerepben Michael Fassbender és Marion Cotillard látható, mellettük olyan színészek tűnnek még fel, mint Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael K. Williams és Ariane Labed.
 
A hivatalos szinopszis:
 
Egy új technológiának köszönhetően Callum Lynch (Michael Fassbender) genetikus memórájával kísérleteznek. A siker érdekében a Templomosok egy madridi börtönbe viszik Lynch-et, és arra kényszerítik, hogy az Anumis nevű gépezet segítségével újraélje egy őse, Aguilar emlékeit, aki a XV. század Spanyolországában élt. A Tempolomosok eme emlékeken keresztül szeretnének megszerezni bizonyos kegytárgyakat, melyek a világuralomra segíthetik őket. Callum rájön, hogy egy rejtélyes titkos társaság, a Bérgyilkosok egyik leszármazottja, s hihetetlen mennyiségű tudással, valamint képességgel rendelkezik, hogy szembeszálljon a nagy hatalmú Templomosok szervezetével a jelenben, akik mindenáron meg akarják kaparintani értékes emlékeit, ezért elhatározza, hogy megszökik fogságából, mielőtt megölik...
 

Assassin's Creed - Hazai tervezett bemutató: 2016. december 20.

assassin's creed poster
Megosztás facebookon