asdf

Arnold Schwarzenegger megrázó drámában áll bosszút

Június 1-jén mutatják be a mozik az Utóhatás (Aftermath) című filmet, amelyben Arnold Schwarzenegger tőle szokatlan módon drámai szerepet alakít.

Egy emberi hiba miatt bekövetkezett repülőgép-szerencsétlenség során a családját elvesztő, megtört apa karakterébe bújik Schwarzenegger, aki képtelen belenyugodni a történtekbe. A rajongók számára jó hír, hogy Arnold Schwarzenegger ismét Gáti Oszkár magyar hangján szólal meg a filmben.

Arnold Schwarzenegger, aki kormányzói kitérője után újra aktívan filmez, ezúttal egy független produkcióként készült, igaz történeten alapuló filmdráma főszerepében tűnik fel a mozivásznon. A 2002-ben a Boden-i tó fölött történt légi katasztrófa tragikus eseményeit és nem kevésbé megrázó következményeit feldolgozó film Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, Noé) produceri keze alatt készült.

A hivatalos szinopszis:

A megtörtént eseményeken alapuló történetben két vadidegen élete elkerülhetetlenül összefonódik egy tragikus repülőgép-szerencsétlenséget követően. Az építőipari munkás, Roman Melnik már nagyon várja, hogy felesége és várandós lánya hazaérkezzen Kijevből. A reptéren azonban a lehető legszörnyűbb hírt kapja: egy szerencsétlen baleset miatt a gép összeütközött egy másikkal és lezuhant. A végzetes hibát elkövető légiirányító, Jake élete szintén összeomlik: házassága válságba kerül, a fenyegetések miatt új nevet kénytelen felvenni és más államba költözni. Roman azonban nem tud megnyugvást találni... és a mérhetetlen gyász hamarosan egy teljesen új érzésnek adja át a helyét: a bosszúszomjtól fűtött haragnak. 

Utóhatás/Aftermath - Hazai bemutató: 2017. június 1.Utohatas-HUN-poster-B1_WEB

Megosztás facebookon