asdf

Amerika Kapitány: Polgárháború - Első előzetes

Megérkezett az első előzetes az Amerika Kapitány: Polgárháború-hoz, és Amerika Kapitányon kívül bőven kaptak szerepet más szuperhősök is. A Marvel-univerzum a harmadik fázisba lép ezzel a filmmel.

A történet szerint Steve Rogers (Chris Evans) megtalálja és magához téríti korábbi legjobb barátját, Bucky Barnest (Sebastian Stan), aki a közelmúltban még A tél katonájaként tört az életére. Az USA kormánya és a Bosszúállók, Tony Stark-kal (Robert Downey Jr.) az élen orrolnak Kapitányra, aki hűséges barátájával, Sólyomszemmel (Anthony Mackie) és Bucky-val külön csapatot alkotnak. Ugyanis a Kapitány ellenzi, Stark-kal ellentétben, hogy szuperhősök regisztrálják magukat, és felfedjék a kilétüket. A Polgárháború ott folytatódik, ahol a Bosszúállók második része befejeződött, és a szuperhőscsapat új felállásban folytatja az emberiség védelmezését.cicilwar00civilwar01civilwar02

A produkcióban velük találkozunk: Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Sólyomszem), Don Cheadle (Hadigép) Paul Bettany (Vízió), Paul Rudd (Hangya), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Chadwick Boseman (Fekete Párduc), Emily VanCamp (13-as ügynök) és Tom Holland (Pókember). 2016. május 6-án érkezik az amerikai mozikba Anthony és Joe Russo (Amerika Kapitány: A tél katonája) rendezésében. 

 

Amerika Kapitány: Polgárháború/Captain America: Civil war - Hazai bemutató: 2016. május 12.

Megosztás facebookon